A sorozat folytatásában a korábbi részben félbehagyott Zoltán-tavi csukahorgászatom élménybeszámolóját láthatjátok, amiben meghatározó szerep jutott a címben is említett vertikális csaliknak. Tartsatok velem ezúttal is, és megosztom az ezekkel szerzett tapasztalataimat!
Az ívási időszakban a pontyok gyakorta nagyon kiszámíthatatlanul és szeszélyesen táplálkoznak. Ilyentájt könnyen bele lehet szaladni egy-egy betlibe, amikor az ember, ha a feje tetejére is áll, akkor sem tud átütő eredményt elérni. Máskor ennek pont az ellenkezője lehet igaz, olyan halak is horogra akadhatnak, amilyenekre nem is számítottunk. Érdemes és szabad-e egyáltalán ebben az időszakban pontyokra horgászni? Nos, ezekre a kérdésekre igyekszem most válaszokat adni!
A spiccbotos horgászat már önmagában is rendkívül különleges módszer, nem is beszélve arról, ha kifejezetten nagy halak megfogásának céljával történik mindez. A bivalyerős Kaiwo botok exkluzív élményt biztosítanak már önmagukban is, de ebben az írásban szeretném bemutatni azokat az eredeti, Kínából érkezett praktikus kiegészítőket, melyek új szintre emelik a spiccbotos horgászatot!
A FermentX Activator Gel egy fermentációs eljárással készült "zselészerű" aroma, amely olyan attraktánsokat tartalmaz mint pl.: a legmagasabb biológiai aktivitással rendelkező fehérjék és ásványi anyagok. Ehhez további adalékként olyan válogatott aminosavakat adtunk melyek, jelentősen befolyásolják a halak étvágyát. Hogy tovább fokozzuk a fermentált attraktánsok hatékonyságát, mindezt gél szerkezetűvé alakítottuk, annak érdekében, hogy a csalogatóhatás a csali és / vagy a megtöltött kosár körül minél tovább fennmaradjon.
A FermentX Activator Gel használatával felturbózhatjuk, ízesíthetjük csalijainkat: csalizó pelletet, bojlit, tigrismogyorót, kukoricát. De talán a leghatékonyabb a method kosarak „ízesítésére". A megtöltött kosárra célszerű rányomni a sűrű, jól tapadó gélt, rátenni a csalit, majd egy újabb réteg etetőanyaggal lefedni. A kosárból kioldódó szemcséket nagyon markánsan megízesíti és minél több jut be a horgászat helyére, annál agresszívebbek és gyorsabbak lesznek a kapások. Ráadásul, ha ezt megízleli és elfogyasztja a hal, fokozza étvágyát. Mivel természetes alapú nem lehet túltolni (a helyet bedugítani), vagy túladagolni. Imádják a pontyok és amurok!
A FermentX Activator Gel a FermentX etetőanyagokkal azonos ízekben kerül forgalomba: Tejsavas FX 1, Tejsavas Ananász, Tejsavas Betainos, Tejsavas Mézes Pálinka, Tejsavas Nagy Amur, Tejsavas Nagy Ponty
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A FermentX Activator Gel egy fermentációs eljárással készült "zselészerű" aroma, amely olyan attraktánsokat tartalmaz mint pl.: a legmagasabb biológiai aktivitással rendelkező fehérjék és ásványi anyagok. Ehhez további adalékként olyan válogatott aminosavakat adtunk melyek, jelentősen befolyásolják a halak étvágyát. Hogy tovább fokozzuk a fermentált attraktánsok hatékonyságát, mindezt gél szerkezetűvé alakítottuk, annak érdekében, hogy a csalogatóhatás a csali és / vagy a megtöltött kosár körül minél tovább fennmaradjon.
A FermentX Activator Gel használatával felturbózhatjuk, ízesíthetjük csalijainkat: csalizó pelletet, bojlit, tigrismogyorót, kukoricát. De talán a leghatékonyabb a method kosarak „ízesítésére". A megtöltött kosárra célszerű rányomni a sűrű, jól tapadó gélt, rátenni a csalit, majd egy újabb réteg etetőanyaggal lefedni. A kosárból kioldódó szemcséket nagyon markánsan megízesíti és minél több jut be a horgászat helyére, annál agresszívebbek és gyorsabbak lesznek a kapások. Ráadásul, ha ezt megízleli és elfogyasztja a hal, fokozza étvágyát. Mivel természetes alapú nem lehet túltolni (a helyet bedugítani), vagy túladagolni. Imádják a pontyok és amurok!
A FermentX Activator Gel a FermentX etetőanyagokkal azonos ízekben kerül forgalomba: Tejsavas FX 1, Tejsavas Ananász, Tejsavas Betainos, Tejsavas Mézes Pálinka, Tejsavas Nagy Amur, Tejsavas Nagy Ponty
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.